miércoles, 2 de septiembre de 2015

Gencat salut programacio visites

Programacio de visites, Pas 1 , ICS - Institut Catala de la Salut CAP Doctor Robert CAP El Maresme

Ics. Gencat. net - YourWebsite. com

Fulls Economics del Sistema Sanitari

Programa Pacient Expert Catalunya: una estrategia per

En cas que no tingueu la targeta sanitaria individual la podeu demanar en el vostre centre d'atencio primaria o consultori local. Si no sabeu quin es el centre, Correu electronic: eap2. badalonacentre. Sanitat@gencat. Cat Telefon2: 902 111 444 (Programacio de visites: 24 hores)

CAP Premia de Mar

Correu electronic: caemataro. Sanitat@gencat. Cat. • Serveis. Equip d'Atencio Telefon: 902 111 444 (programacio de visites: 24 hores). Telefon: 93 326 89 01 Institut Catala de la Salut http://www. ics. Gencat. net/. Programacio de visites, Pas 1 , ICS http://www. ics. Gencat. net/citaprevia/Visites. Jsp. intranet de l'ICS Programa de Prevencio i atencio a la cronicitat de Catalunya. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya contacte: assumpcio_gonzalez@gencat. Cat coneixements a altres persones que pateixen el mateix problema de salut. 8) Disminuir els ingressos hospitalaris i les visites a urgencies per la malaltia.

Programacio de visites

Serveis interactius-Programacio de visites

Programacio de visites, Pas 1 , ICS - Institut Catala de la Salut

Generalitat de Catalunya - Departament de Salut. Mapa de la web Por favor, pongase en contacto con su centro para programar la visita con su medico. Guia per a embarassades Programacio de visites, Pas 1 , ICS - Institut Catala de la Salut Programacio de visites, Pas 1 , ICS - Xmarks

Generalitat de Catalunya - Departament de Salut Programacio de visites Oficial de la Generalitat de Catalunya numero 4758, de 10 de novembre de 2006); CatSalut - Servei Catala de la Salut Programacio de visites. A la majoria dels centres d'atencio primaria (CAP) ja pots demanar visita per Internet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Entradas populares